Internet yrkesverksamma #connectwithrespect digitalt våld barn och unga Tjejjouren väst

Tjejjouren Väst

Vi har alla gått en utbildning i tjejjoursarbete och vidareutbildar oss så fort det finns tillfälle för att utvecklas och för att kunna
nå fler tjejer och stötta på allra bästa sätt. Vi som jobbar på tjejjouren är unga medsystrar som brinner för att hjälpa just dig.
Vi har tystnadslöfte, vilket innebär att vi inte tar information vidare om det inte rör sig om allvarliga saker som gör att du far illa. Om detta skulle vara fallet så pratar vi med dig om det innan och stöttar dig i alla lägen.

Tjejjouren Väst är de som driver #connectwithrespect och alla som jobbar på tjejjouren är utbildade i frågor och problematik som rör Digitalt Våld.
Går du och funderar över något eller har frågor som du inte vet vem du ska fråga så finns vi här för dig. Det kan vara allt från att du känner dig ensam, har problem med vänner eller partner till att du blir utsatt för någon typ av våld.

Chattens öppettider är Torsdagar och Söndagar mellan 20:00 och 22:00.

Inga frågor är dumma och inga problem för små!

För att komma till vår hemsida klicka här och om du vill ladda ner vår app så gör du det genom att söka på Tjejjouren Väst på App Store eller via Play butik